Aanbod volwassenen

cherry blossom, flowers, spring-6147050.jpg

Verlies- en rouwtherapie

Bij ‘Dansen in Verlies’ kun je terecht voor rouwtherapie rondom verschillende soorten verliezen. Ik ondersteun je in het verdragen en weer op een gezonde manier door het leven te bewegen. Ik help jou de slingerbeweging tot stand te brengen of in stand de houden, altijd op een manier die bij jou past. Ik heb hierbij altijd aandacht voor de impact die het verlies op jou heeft, de manier waarop jij hier (bewust of onbewust) op reageert en de rol die jouw omgeving hierin heeft.


De rouwtherapie kan plaatsvinden op verschillende manieren. Ik kan je begeleiden in het ‘op verhaal kunnen komen’; jouw verhaal kunnen vertellen en misschien ook zelf te begrijpen. Daarnaast kan ik ook creatieve of lichaamsgerichte werkvormen inzetten en verwerk ik vaak Yoga Nidra in de therapie. Dit zal altijd in overleg gaan met jou, omdat het altijd een vorm moet zijn die bij jou past.

harmony, relax, rock-1229880.jpg

Yoga Nidra

Bij ‘Dansen in Verlies’ is het tevens mogelijk op maat gemaakte 1 op 1 sessies Yoga Nidra te krijgen. Yoga Nidra is een heel diepe vorm van meditatie, die werkt op de diepere hersengolven, wat heel diep herstel mogelijk maakt. Ook is het middels Yoga Nidra mogelijk veranderingen aan te brengen in je hersenen en daarmee bepaalde niet helpende gewoontes, patronen & overtuigingen van binnenuit om te vormen. Uit het hoofd en terugvallen op jouw diepste gevoel/weten & intuïtie.

Al met al draagt Yoga Nidra daarom bij aan herstel en meer ontspanning in het dagelijks leven.

 

Heb je behoefte aan meer rust én focus? Wil je keuzes maken vanuit vertrouwen in plaats van angst? Wil je naar je toetrekken waar je diep van binnen van droomt? Dan kan Yoga Nidra hier zeker aan bijdragen. De 1 op 1 sessies vinden plaats in mijn rustige en ontspannen Je kunt aangeven welk thema jou bezig houdt, zodat ik hier aandacht aan kan besteden in jouw Yoga Nidra Sessie.

flower, mood, landscape-983614.jpg

Yoga Nidra binnen rouwbegeleiding

Rouw is ontzettend hard werken. Je kunt het gevoel hebben dat de grond onder je voeten wegzakt. Helder denken lukt niet en je kunt twijfelen aan alles waar je voorheen op vertrouwde en wat jou houvast bood.

 

Yoga Nidra helpt uit je hoofd te gaan, terug te vallen op jouw diepste kern en draagt bij aan echt diep herstel van binnenuit. Daarom vind ik het passend om gebruik te maken van Yoga Nidra wanneer rouw aanwezig is.

 

Om die reden maak ik, waar passend, vaak gebruik van Yoga Nidra binnen de rouwbegeleiding die ik bied. Spreekt deze combinatie je aan? Laat dit dan weten, zodat ik deze begeleiding specifiek laat aansluiten op jouw behoeften.

“Ga je mee verdwalen, ik weet de weg.”

Loesje